Info

Purkutaidetalo Pinni47 on nyt suljettu, suuri kiitos kaikille kävijöille ja tukijoille!

Pinni47 on monikerroksinen taidenäyttely ja kulttuuritila Tampereella Tullin alueella. Purkutaidetalo Pinni47:n kuraattorina toimii Teemu Mäenpää ja mukana on 24 pirkanmaalaista taiteilijaa / ryhmää. Kuratoitu näyttely sijaitsee Pinni47:n 3.- ja 4. kerroksessa. Lisäksi 2. kerroksesta löytyy kaikille avoin pääsymaksuton taidetila, jossa on esillä koko kesän olevia sekä vaihtuvia näyttelyitä ja teoksia, sekä tapahtumia ja työpajoja. Heinäkuussa avautuvassa maksuttomassa 5. kerroksessa järjestetään työpajoja ja esityksiä.
Pinni 47:n sisäpihalta löytyy italialaishenkinen ravintolavaunu. Koirat ovat tervetulleita Pinnille.

Sijainti ja saavutettavuus

Pinni47 sijaitsee Tampereen keskustassa Tullin alueella osoitteessa Pinninkatu 47. Sisäänkäynti on sisäpihalla Varastokadun puolella. Pinnille on lyhyt kävelymatka sekä Tampereen rautatieasemalta että linja-autoasemalta. Linkki karttaan.

Lähistöllä on maksullisia kadunvarsipysäköintipaikkoja sekä Tullintorin parkkihalli. Lähin ratikkapysäkki on Tullin pysäkki (linjat 1 ja 3) ja lähimmät linja-autopysäkit ovat Tampere-talo (linja 2), Yliopisto (linjat 2, 7, 9, 19, 40 ja 43) sekä Sorsapuisto (linjat 6, 28, 29, 90 ja 95).
Suosittelemme saapumista kävellen tai julkisilla.

Aukiolo

Purkutaidetalo Pinni47 on avoinna 7.6.–30.7. keskiviikosta sunnuntaihin klo 12.00–19.00. Juhannuksena 23.-25.6. suljettu.

Pääsymaksut

Kertalippu, aikuinen: 8 € 
Kertalippu, 7-17-vuotiaat: 5 €
Kesäpassi: 25 €

Kesäpassilla sisäänpääsy jonojen ohi koko kesän ajan. 
Taiteen ystävän kesäpassi toimii Pinni47:n kannatuslippuna. 
3.-4. kerroksen näyttelyssä toteutuvat popup-tapahtumat sisältyvät kesäpassin hintaan.

Rakas Tampere Passilla (ent. Tampere Tunnetuksi Passi) yksi 7-17 vuotias aikuisen seurassa maksutta.

Lipunmyynti paikan päällä 7.6.-30.7.2023 ke – su klo 12 – 19 (vain korttimaksut). 

Liput ostettavissa myös ennakkoon lippu.fi -palvelusta. Lipun hintaan lisätään lippu.fi -palvelumaksu.

Pääsyliput on mahdollista myös laskuttaa, laskustulisä 10€.

Ryhmäopastukset

Emme järjestä viimeisillä viikolla enää ryhmäopastuksia.

Esteettömyys

Pinni 47:n lipunmyynti on rakennuksen 2. kerroksessa. Pinni 47:ssa on käytössä hissi, jolla pääsee kaikkiin näyttelykerroksiin. Hissin oviaukko on 88cm leveä. Käynti hissiin tapahtuu näyttelyn pääsisäänkäynnin oikealta puolelta omasta sisäänkäynnistä. Hissin ulko-ovella on 2,5cm korkea kynnys ja oviaukko on 85cm leveä. Soita pääsisäänkäynnin yhteydessä olevaa ovikelloa niin henkilökunta tulee avaamaan hissin. Hissi toimii vain avaimella, joten henkilökunta avustaa sen käytössä myös näyttelykerrosten välillä.

Näyttelykerroksissa ei ole rappusia. Ovensuissa on kynnyksiä (korkeimmillaan 2cm). Ovien leveys on kapeimmillaan 70cm (vessat), näyttelytiloissa 80cm. Osa teoksista sijaitsee huoneissa, joihin ei voi taata pääsyä esimerkiksi pyörätuolilla.

Rakennus on niin vanha rakenteiltaan ja varustukseltaan, että sieltä ei ikävä kyllä löydy esteettömiä wc-tiloja. Jokaisesta kerroksesta löytyy unisex-vessa. Lähin esteetön wc (maksullinen) löytyy Tullintorin kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin puolelta toisesta kerroksesta. 

Teosten mahdolliset sisältövaroitukset ilmoitetaan näyttelytilassa.
Jotkin teokset sisältävät vilkkuvia valoja, kovia ääniä tai ahdistavaa sisältöä.

Kevään aikana rakennuksessa on käsitelty maaleja ja kemikaaleja. Rakennuksessa on ilmastointi ja tuuletamme tiloja päivittäin.

Ota yhteyttä mikäli haluat tarkempia esteettömyystietoja: info@pinni47.fi.

Turvallisemman tilan periaatteet

Tämä turvallisemman tilan ohjeistus on luotu, jotta Pinni47 olisi mahdollisimman turvallinen, kannustava ja osallistava kaikille. Sitoudumme yhdessä kunnioittamaan näitä periaatteita ja puutumme asiattomaan käytökseen. Pinni47 haluaa myös kannustaa kaikkia luomaan aktiivisesti ilmapiiriä, jossa toistemme turvallisuus ja hyvinvointi ovat etusijalla. Pidetään huolta toisistamme ja muistetaan, että jokaisen tekeminen vaikuttaa toisten turvallisuudentunteeseen.

Pinni47 on päihteetön tila.
Pinni47 on syrjinnästä vapaa alue. Emme hyväksy rasismia, ikäsyrjintää, seksismiä, heteroseksismiä, homofobiaa, transfobiaa, ableismia, luokkasyrjintää, kehokommentointia tai muuta sortavaa käytöstä.
Kunnioitetaan kaikkia, ei tehdä oletuksia. Älä tee oletuksia kenenkään seksuaalisuudesta, sukupuolesta, kansallisuudesta, etnisyydestä, uskonnosta, arvoista, varallisuudesta, toimintakyvystä tai terveydestä.
Kunnioitetaan toisen henkilökohtaista fyysistä ja psyykkistä tilaa. Emme voi tietää toisen rajoja kysymättä niistä. Kysy siis ennen kuin esimerkiksi kosket toiseen. Kuuntele ja muuta käytöstäsi, jos joku ilmaisee sinulle, että käytöksesi tekee heidän olonsa epämukavaksi.
Kunnioitetaan toisten mielipiteitä, uskomuksia, kokemuksia ja eriäviä näkökantoja. Älä pilkkaa, ivaa, halvenna, sysää syrjään tai nolaa ketään puheillasi, käytökselläsi tai teoillasi. Anna myös tilaa ja pyri huolehtimaan siitä, että kaikilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun. Älä jyrää muiden mielipiteitä ja anna puheenvuoro. Kunnioita myös toisten yksityisyyttä ja käsittele arkoja aiheita kunnioittavasti.
Ollaan vastuussa omasta toiminnasta ja käytöksestä. Ole tietoinen, että toiminnallasi on vaikutus toisiin ihmisiin.
Puututaan häirintään. Kysy häirityksi tulleelta, haluaako hän apua tai tukea. Ei jäädä vain sivustakatsojaksi.

Mikäli kohtaat häirintää
Jos koet häirintää tai muuta epäasiallista kohtelua, pyydämme, että kerrot siitä Pinni47 henkilökunnalle. Voit ottaa yhteyttä myös jälkikäteen tai antaa palautetta sähköpostitse info@pinni47.fi.
Mikäli tilanne ei ole ratkaistavissa, sopimattomasti käyttäytyvä henkilö pyritään poistamaan tilasta mahdollisimman hienovaraisesti ja vähän huomiota herättävällä tavalla.

Yhteystiedot

Meiju Mertanen, vastaava tuottaja
050 3476 556
tuottaja@pinni47.fi