5. kerros

Purkutaidetalo Pinni47 on nyt suljettu, suuri kiitos kaikille kävijöille ja tukijoille!

Heinäkuun alussa Purkutaidetalo Pinni47:ssä avautui kokonaan uusi kerros! Maksuttomassa 5. kerroksessa järjestetään heinäkuussa muun muassa työpajoja.

Kollektiivi Hiekkalaatikko

Kollektiivi luo yhdessä kävijöiden kanssa Pinni47:n ylimpään kerrokseen jännittävän vedenalaisen maailman kierrätetystä materiaalista. Tila on pääasiassa avoinna ke-su klo 12-19 ja siellä järjestetään non-stop työpajoja seuraavasti:

to 20.7. klo 13-15 Vedenalainen kollaasityöpaja
la 22.7. klo 13-15 Vedenalaista elämää
ke 26.7. klo 13-15 Vedenalaisia maisemia

Teokset tulevat osaksi kollektiivista teosta, joka rakentuu pikkuhiljaa heinäkuun aikana tilaan. Tilassa saatetaan maalata, joten maalin haju voi olla läsnä tilassa. Tilassa on myös lehmuksen oksia, joten kannattaa ottaa tämä huomioon jos on esimerkiksi allergioita.

Kollektiivi Hiekkalaatikko on syksyllä 2021 perustettu nuorten taiteilijoiden itseohjautuva yhteisö, joka haluaa edistää luovuutta, taiteen tekemistä sekä omien kykyjen ja rajojen tutkimista. Yhteiön arvot perustuvat turvallisen tilan periaatteisiin ja syrjinnän vastaisuuteen.

Työryhmä Hannula, Kuha ja Harahulia

Kuvataiteilijat Inka Hannula ja Kateryna Harahulia sekä tanssija Linda Kuha toteuttivat 12.-14.7. tanssia ja maalausta yhdistelevän taiteellisen prosessin 5. kerroksessa. Performatiivisen taiteentekoprosessin seurauksena syntyi seinämaalaus ja video prosessista, jotka ovat nähtävillä tilassa Kollektiivi Hiekkalaatikon aukioloaikoina.

Ke 19.7. klo 14 Tanssipaja

Tervetuloa tanssipajaan Inka Hannulan, Kateryna Harahulian ja Linda Kuhan tekemän seinämaalauksen äärelle! Puolituntisen työpajan aikana tulkitaan maalausta ja sen rytmejä, muotoja sekä liikettä kehollisten harjoitusten avulla. Pajassa tehtävät tanssi- ja liikeimprovisaatioharjoitukset sopivat kaikille, ei tarvita aiempaa tanssikokemusta. Tule rohkeasti mukaan, vapaa pääsy! 

Ohjaajana kuvataiteilija ja tanssinohjaaja Inka Hannula.

5. kerroksen taiteilijoiden toimintaa on tuettu erikseen Operaatio Pirkanmaa Rajat ylittävä yhteistyö -teemahaun puitteissa.